Nejnovější recenze ze sekce Fény
lehký
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Žena spokojená
- Fouká i suší k mé spokojenosti a ještě dobře vypadá a je lehký.
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a recenzi fénu Niceboy ION AirSonic Pro. Pěkný den, Niceboy.
Sencor SHD 7100BK
Přidáno: 21. července 2024
(naposledy upraveno 8. září 2024)
Zakoupeno v Allegro.cz
Zboží přišlo brzo! Vše ok.
- Dobre vysousi
- Skladny
- Prenosny
+++
JRL Forte Pro 2020L
Přidáno: 20. července 2024
(naposledy upraveno 14. září 2024)
Zakoupeno v BarberCo.cz
Dobrý,pěkný,slušný fén. Žádné dělo. Spoléhám spíše na to,že vydrží funkční dlouho.
- Rychle suší vlasy
Vlasy narovna, ale ne tak, jako žehlička
Je malinký, skladný, dobrý i na cestování
- Spokojenost
- fén je dobrý výrobek
- lehký
- výkonný
- top difuzér s velkým objemem, výrazně urychlí sušení vlasů
- ideální pro vlnité a kudrnaté vlasy
- dlouhý a masivní kabel
- snadná manipulace
- skvělé, snadné čištění filtru na zachycení vlasů
- lehce nekvalitní čudlíky na ovládání (občas neúmyslně přepnu teplotu či rychlost)
- tlačítko pro studený vzduch se nutné držet velmi silně - hodně nepohodlné
- ocenila bych víc rychlostí i teplot
V podstatě super, lehký, výkonný, difuzér absolutní top, urychlí sušení vlasů oproti jiným fénům nejmíň o třetinu. ... jen ta ovládací tlačítka tedy nic moc, celý fén je luxusní a tlačítka vypadají jak z poloviny minulého století a také tak fungují :D držet tlačítko na studený vzduch 30 vteřin a upadne vám prst :/
- Teprve si zvykem na jiný fém měla jsem Jrl
Jsem s fénem spokojená je lehký a výkonný
- Spokojenost
- Výkonný motor
- Rýchle sušenie vlasov
- Elegantný a kompaktný dizajn
- Odnímateľná zadná mriežka
- Senzor, ktorý prispôsobuje vhodnú teplotu sušenia
- 3 nadstavce
- Dlhý 3-metrový kábel
- 3 teploty vzduchu a 2 rýchlosti sušenia
- Šetrí vlasy počas fénovania
- 5-ročná záruka + 1 rok záruky navyše po zaregistrovaní výrobku na stránke firmy Remington
- Tlačidlo s fixáciou studeného vzduchu po celý čas nedržíte palcom, ale posuniete ho na ovládaní s režimom šetrnej teploty
- Vysoká cena
Po takmer 8 rokoch som potrebovala nový fén, ktorý by sa priblížil môjmu staršiemu modelu značky Philips, ktorý šetril vlasy počas fénovania, mal odnímateľnú zadnú mriežku a viac ako 2-metrový kábel.
Tento model značky Remington spĺňa všetky tieto moje požiadavky. Musím povedať, že výsledkovo sa vyrovná zdokonalenému modelu značky Philips Sense IQ. Nie tomu najdrahšiemu, ale tomu druhému modelu, ktorý má iný člen rodiny. Povedal mi, že Philips suší vlasy ešte rýchlejšie ako Remington, ale výsledky ohľadom vysušenia vlasov sú veľmi podobné.
Ak mám porovnať Remington s Philipsom, tak Remington má odnímateľnú zadnú mriežku, vďaka ktorej fén ľahko vyčistíte a tým predĺžite jeho životnosť. Philips nemá na svojich novších modeloch odnímateľnú zadnú mriežku, čo je veľká škoda. Členovi rodiny začal Philips asi po roku a pol smrdieť, fén nejako vyčistil a potom už bolo dobre. Lenže dokedy? Viaceré recenzie sa zhodovali v tom, že práve na modeloch Sense IQ pred alebo po ukončení záruky zhorel motor. Zákazníci dali fén do servisu a zo servisu im prišla odpoveď, že sa nedá opraviť, lebo nemajú súčiastky. Takže zostali bez fénu a aj bez peňazí, ak sa im to stalo po ukončení iba 2-ročnej záruky. Remington má odnímateľnú zadnú mriežku a 5-ročnú záruku spolu s jedným rokom záruky navyše, ak si fén zaregistrujete na ich stránke.
Čo sa týka váhy fénu, tak je to diskutabilné. Ja som počas dlhých rokov zvyknutá na veľké a ťažké fény s hmotnosťou jemne nad alebo pod jedno kilo. A tento Remington mi vo váhe veľmi vyhovuje, pretože nielen, že je o polovicu menší ako veľké modely fénov, ale je aj ľahší. Tým, že vlasy mám vysušené za krátku dobu, tak moje ruky nemajú čas unaviť sa. Ale ak ste zvyknutí na menšie a ľahšie modely fénu typu cestovného modelu, tak tento fén vám bude pripadať ťažký. A budete si musieť zvyknúť aj na to, že potrvá vám nejaký čas, kým nájdete v ruke to správne ťažisko fénu, aby sa vám príjemne sušili vlasy.
Čo sa týka hlučnosti, tak príde mi oproti môjmu staršiemu Philipsu o niečo tichší, ale napriek tomu stále vydáva hlboký zvuk. Myslím si, že nie je možné, aby fény boli bez úplného hluku a to kvôli bezpečnosti spotrebiteľa. Každopádne ide o zvuk, ktorý vám nebude trhať uši. Je to taký obyčajný hlbší zvuk, ktorý zvyčajne počujete pri fénoch.
Na Remingtone oceňujem jeho digitálny a výkonný motor, vďaka ktorému mám bez nadstavcov vysušené vlasy už po 5. minútach. Mám polodlhé vlasy po lopatky. S mojim starším Philipsom mi to bez nadstavcov trvalo 10 minút. Ak na Remingtone použijem difuser, ktorý som na starom Philipse vôbec nepoužívala, tak sušenie vlasov mi trvalo dlhšie. Možno 10-15 minút, lebo vlasy som sušila na najmenšej rýchlosti a striedala som stredný stupeň teploty s najnižším stupňom. Dávajte si ale počas sušenia pozor na to, aby ste vlasy nemali príliš blízko pri zadnej mriežke, lebo môže sa vám stať, že sa vám o ňu zachytia vaše dlhé vlasy. Ak máte krátke vlasy maximálne po plecia, myslím si, že tento nedostatok vás obíde.
Čo sa týka teplôt, prvá teplota mi príde chladnejšia. Tá druhá je príjemne teplá a tú tretiu vôbec nepoužívam. Každopádne je to individuálne. Senzor naozaj funguje. Nie je to žiadny placebo efekt.
Čo sa týka výsledku, ak si moje polodlhé vlnité vlasy vysuším bez nadstavcov, tak vlasy mám po vysušení hebké, hydratované, mäkké a s každým ďalším vysušením naozaj vyzerajú zdravšie. Ak použijete hocijakú masku alebo prípravok na vlasy, nádherný výsledok sa ešte zlepší. Odporúčam vám použiť po vyfúkaní nejaký stylingový prípravok na vlnité vlasy, lebo ak vlasy vysuším bez nadstavcov, tak mám ich rovnejšie. Ale ak ich vysuším s nadstavcom na vlnité vlasy, tak sú príjemne vlnité. Stylingové prípravky tento pocit ešte viac umocnia.
Jedinou veľkou nevýhodou tohto fénu je jeho vyššia cena. Ale ak sa vám pošťastí kúpiť ho v nejakej akcii tak, ako sa to stalo mne, dostanete za nižšiu cenu doslova výkonnú mašinu, ktorá vám bude slúžiť dlhé roky. Môj starý Philips odišiel po takmer 7. rokoch, kedy začal smrdieť na vyššej teplote a ani senzor už nefungoval tak, ako mal. Pevne verím, že Remington mi bude pri jeho dlhej záruke perfektne slúžiť aspoň 10 rokov.
Ak by som to zhrnula, tak Remington vám prinesie porovnateľný výsledok s novšími modelmi značky Philips. Jeho veľkými plusmi sú dlhý 3-metrový kábel, kompaktný dizajn, odnímateľná zadná mriežka a najmä výkonný motor, vďaka ktorému budete mať zdravé, hydratované a krásne vlasy. Remington vám môžem len odporučiť.
- Je kvalitní
- Je dobrý a ma pěkny design,je to dobrý fen značky Philips
Nemá
Kvalita a cena velmi dobra.
- Fén je lehoučký
Reakce značky Niceboy