Nejnovější recenze ze sekce Fény
Dostačující, tichy
- vše je ok
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za recenzi a hodnocení fénu Niceboy ION AirSonic STAR. Pěkný den, Niceboy
- malý, výkonný
- oproti informaci na webu těžší dor uky
- malý, lehký, pro mé potřeby vyhovující
Zakoupeno na dovolenou, spokojenost - cena/výkon.
- Malý
- Skladný
- Cena, ionizace
- Malý
- Super síla
Tenhle malý cestovní fén je prostě bomba, obzvlášť za tyhle prachy, to prostě chceš.
Má super funkci, ionizace. První fungoval 3 ,5 roku a maximální spokojenost.
- Skladný
- Výkonný
- Hezký vzhled
- Lehký do ruky
- Tento fén jsem již měla, po letech se mi rozbil v kolínku, nyní jsem objednala znovu stejný model - jsem s ním vážně spokojena.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Dobrý poměr ceny a kvality fénu
- Teplý i horký vzduch s regulací intenzity foukání
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení vysoušeče vlasů Niceboy ION AirSonic Pro. Pěkný den, Niceboy.
Překvapivě dobrý levný fén. Tichý, lehký, rychlé vysušení vlasů. Pěkná barevná kombinace.
Spokojenost. Fén doporučuji :)
- silný proud vzduchu
- Hůř se ovládá vypínač, přesto že je zdrsněný, jde ztuha přepínat a prsty po něm kloužou.
- Vše funguje.
Jsem spokojen.
ETA Fenité 6320 90000
Přidáno: 28. června 2024
(naposledy upraveno 28. června 2024)
Zakoupeno v planeo.cz
- Skladný a lehký
- dobrý výkon, dobrý i na cesty díky možnosti složení rukojeti.
Super
- Velikost
- Funkce 3v1
- Krásný desing
- Výběr rychlosti vzduchu a teploty
- Dostatečně dlouhý kabel
- Dva kartáče
- Rychlost foukání
- Hezké dárkové balení
- Vyhovoval mi pouze jeden kartáč (narovnávací kartáč), který je měkký. Druhým typ kartáče je vhodný pouze pro konečky vlasů nikoliv pro foukání již od kořínků vlasů
- Pokud je produkt vhodný na cestování, tak by měl obsahovat nějaké balení (pytlík) vhodný pro přepravu
Babyliss air wand je skvělý pro své funkce 3v1, což člověk ocení nejen při cestování, ale i při používání v domácnosti. Žena nemusí mít k dispozici zvlášť fén, hřeben, žehličku či nějakou kulmu.. což je super. Vlasy jsou po použití air wand jemné, nikde se nekrepatí a neodstávají. Design je krásný a působí velmi luxusně. Foukání je rychlé a žena si může vybrat mezi teplotou (teplé a studené foukání) a rychlostí foukání.
Jsem s ním spokojena
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »